Fenomenul Good Life Performers

Hello world!
21 ianuarie 2015
articol3
O oportunitate neaşteptată
21 martie 2015
Show all

Fenomenul Good Life Performers

articol

„Fiecare vis începe cu un visător”

Nici în cazul nostru nu a fost altfel…
Tânărul Mark Lukacs care nici în anii de liceu nu a putut sta locului, mâncând voluntariat pe pâine, a hotărât încă din perioada examenelor de bacalaureat să continue cu activitatea în zona responsabilităţii sociale şi să fondeze un ONG.
Elev fiind la Colegiul „Eminescu”, activând în Consiliul Elevilor, a cunoscut-o pe Oana Meşter, împreună cu care a dus la bun sfârşit mai multe proiecte cu un impact pozitiv în comunitate.
Dezbătând „ce să facă?”, „cum să facă?” în anii de studenţie, au pus bazele Asociaţiei Good Life Performers. Scopul asociaţiei era să contribuie la dezvoltarea comunităţii şi a tinerilor.
De ce tinerii? Pentru că noi credem că tinerii sunt cei care trezesc comunitatea din amorţeală şi, mai mult ca oricând, investiţia în generaţia tânără este necesară pentru a forma o comunitate prosperă.
Totuşi, comunitatea se formează din indivizi şi fiecare dintre noi putem să contribuim cu ceva unic la dezvoltarea acesteia. De aici a rezultat motto-ul organizaţiei, „Fii mai mult decât o probabilitate!”, care te îndeamnă să îţi pui planurile în aplicare, transformând probabilul în realitate.

articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *